over ons


Welkom bij Bib en Tucker IMPERIUM, de toekomst van corporate fashion!

 

Onze naam Bib & Tucker onderschrijft de betekenis van elegantie en macht sinds de late 17e eeuw, toen de plattelandsvrouwen hun bazen imponeerde door zorgvuldig hun "beste Bib en Tucker" te kiezen. Inmiddels staat Bib en Tucker Imperium voor dezelfde uitstraling, klasse en stijl die worden verwerkt in de professionele en duurzame bedrijfskleding uit de 21e eeuw.  

 

Wij zijn er om jouw te kleden en hierdoor een uitstekende zakelijke identiteit te creëren voor jouw bedrijf. 

 

Door onze grote kennis van stijl en design produceren wij alleen kleding van hoge kwaliteit met een uniek design gemaakt voor u en per persoon op maat gemaakt. 

 

Het kiezen van Bib & Tucker Imperium betekent dat u niet alleen kiest voor een uniek ontwerp maar ook voor een Europees product die op duurzame wijze is gemaakt. Wij gebruiken zorgvuldig geselecteerde milieuvriendelijke bronnen zoals organisch katoen, Marino wol, bamboe, linnen, zijde, hennep, gerecycled polyester, verf met lage VOC waarden en bestanddelen. Wij geven u de garantie voor een eerlijk gemaakt en ecologisch schoon kledingstuk!

Wij zijn er trots op om het eerste 100% Europese en duurzame bedrijfsmodemerk te zijn dat werkt volgens het Europese certificaat ISO 9001 en ISO 90014. Onze kledingstukken worden zorgvuldig vervaardigd in Europese fabrieken met zorgplicht voor medewerkers. kinderarbeid is in deze fabrieken uitgesloten. 

 

Wordt klant van ons, draag je beste Bib en Tucker met vertrouwen en kies met ons voor een betere wereld voor de volgende generaties. Wij willen samen met jouw groeien in business op een duurzame manier met respect voor de wet van de natuur.